Lovely Lady

Lovely Lady nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD

Als je op zoek bent naar een video slot vol sensatie dan is de Lovely Lady slot van Amatic een goede optie. De live dame in waar dit spel om draait is een waarzegster en met een beetje geluk zorgt zij ervoor dat er grote prijzen voor jou in het verschiet liggen. Tijdens het spelen van deze gokkast is het mogelijk om prijzen van een gigantisch formaat te winnen. Deze zijn vooral in het beschikbare bonusspel te winnen waar we het later nog uitgebreid over gaan hebben.

Niet alleen voor de ladies

Hoewel de naam je misschien laat denken dat dit spel van Amatic Industries alleen voor vrouwen bedoeld is, de waarheid is dat het voor zowel mannen als vrouwen leuk is om te spelen. De gokkast heeft vijf rollen met op elke rol drie symbolen zichtbaar en tien win lijnen waarop je combinaties moet maken om te winnen. Het grote voordeel van deze videoslot is dat er verschillende symbolen zijn waarvan je slechts een combinatie van twee nodig hebt om leuke prijzen te winnen. Symbolen die je onder andere op de rollen tegenkomt zijn: een spaarvarken, lieveheersbeestje, paddenstoel, klavertje vier, hoefijzer en natuurlijk de lovely lady en haar kristallen bol. Deze laatste twee symbolen zijn ook gerelateerd aan de speciale features van het spel die je in staat stellen om zeer grote prijzen te winnen.

Speciale features

De twee symbolen van de vrouw en haar kristallen bol zijn de grootste prijzen die je in het spel kunt winnen. Dit alleen is natuurlijk al reden genoeg om graag zoveel mogelijk van deze symbolen te willen zien, maar er zijn nog een aantal andere eigenschappen voor deze symbolen die hen nog gewilder maken. Bijvoorbeeld het symbool van de lieve dame die je ook boven de rollen van de gokkast in het logo terug kunt zien fungeert in het spel als een Wild symbool die alle andere symbolen kan vervangen, behalve het Scatter symbool wat de kristallen bol is. Deze kristallen bol zien we nog liever dan de vrouw op de rollen terugkomen, want deze is al een prijs waard vanaf twee symbolen maar als je er drie of meer waar dan ook op de rollen weet te krijgen dan win je maar liefst 15 gratis bonus spins.

Normaal gesproken zijn we al blij genoeg met 15 gratis spins op een gokkast maar bij deze Amatic video slot worden de prijzen tijdens deze gratis spins ook nog eens verdrievoudigd. Hierdoor stapelen de prijzen zich razendsnel op. Bovendien kan je tijdens het spelen van deze bonusronde nog eens extra gratis spins verdienen wanneer je weer drie of meer kristallen bollen op de rollen weet te krijgen. Misschien dat het geluk tijdens het testen van deze gokkast aan onze zijde was maar uit onze ervaring bleek het totaal niet moeilijk te zijn om een aantal kristallen bollen op de rollen te krijgen. Iedere keer als dit er twee waren dan kregen we een mooie prijs en bij drie of meer in de bonusronde stapelden de prijzen zich snel op.

All Ways Fruits
Hot Diamonds
Hot Star
Hot Twenty
Party Time
Roman Legion