Party Time

Party Time nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD

Wie houdt er nou niet van een leuk feestje? Muziek, taart, ballonnen en natuurlijk drank. We zien deze voorwerpen terug bij iedere feestelijke gelegenheid en dat zijn dan ook precies de symbolen die je op de vijf rollen van de Amatic video slot Party Time terug ziet komen. Tijdens het spelen van deze gokkast is het één groot feest en maak je ook nog eens kans op mooie geldprijzen. Mocht je zo gelukkig zijn om een mega prijs aan de haak te slaan dan kan je van dat geld meteen een feest voor je eigen geven. Immers ben je door het spelen van deze gokkast al in de goede sfeer gekomen.

Geen win lijnen

Wanneer er ergens een feest wordt gegeven dan gelden de normale regels even niet meer en dat lijkt ook het geval met deze Amatic videoslot. Om winnende combinaties in dit spel te maken hoef je namelijk geen win lijnen in de gaten te houden want er zijn er geen. Tijdens het spelen kan je op alle mogelijke manieren winnende combinaties met de symbolen maken zolang de symbolen maar van links naar rechts op elkaar aansluiten. Verder is er ook nog een bonusronde waarbij het nog makkelijker is om prijzen te winnen en worden er gedurende het spel continu leuke cadeaus weggegeven zoals je van een goed feest gewend bent natuurlijk.

Bij een party horen cadeautjes

Dit Amatic casino spel heeft niet het bekende Wild symbool zoals je die van de meeste Amatic video slots gewend bent, maar hiervoor in de plaats zijn er wel een aantal andere speciale features die je mooie prijzen kunnen opleveren. We hebben al feature besproken waardoor het mogelijk is om zonder win lijnen winnende combinaties met de symbolen te maken. Het maakt namelijk niet uit waar de symbolen op de rollen staan als deze maar van links naar rechts op elkaar aansluiten dan win je. Dit wordt ook kenbaar gemaakt door de woorden All Ways die je links en rechts van de rollen ziet staan.

Verder kunnen er ook vaak cadeautjes worden uitgedeeld in de vorm van een verdubbelaar. Zie je namelijk het 2X symbool ergens op de rollen staan terwijl je een prijs wint dan zal deze prijs worden verdubbeld. Krijg je drie Party Time symbolen ergens op de rollen dan wordt je beloond met 7 gratis bonus spins die ook nog eens speciale eigenschappen hebben. Overigens krijg je bij vier van deze symbolen 10 gratis spins en bij vijf symbolen zelfs 15 bonus spins. Tijdens deze bonusronde hoeven de symbolen niet eens meer op elkaar aan te sluiten maar worden ze bij elkaar opgeteld op welke positie deze dan ook staan. Tijdens de bonusronde is het dan ook groot feest want de prijzen zullen zich in een rap tempo opstapelen en ervoor zorgen dat je zeker wat te vieren hebt wanneer het aantal punten met iedere rol flink gaat stijgen. Als je dus van een feestje houdt dan kunnen we de Party Time gokkast je zeker aanraden.

Diamond Cats
Dragons Pearl
Hot 27
Hot Neon
Hot Seven
Mermaids Gold
€250 + 0 FS