Roman Legion

SPEEL VOOR ECHT GELD

Dat de ontwikkelaars bij Amatic Industries in staat zijn om geweldig mooie video slots te ontwikkelen hebben we bij meerdere gokkasten kunnen aanschouwen. Toch is de Roman Legion video slot weer een prachtig voorbeeld van de kwaliteiten die de designers bij Amatic in huis hebben. De animaties in dit spel zijn werkelijk fantastisch en ook de geluidseffecten brengen je meteen in de juiste sfeer die past bij het thema van de gokkast. Het verhaal speelt zich namelijk af in de Romeinse tijd en wel op het slagveld met de Romeinse legionairs (de soldaten van het onverslaanbare leger van deze tijd).

Romeinse soldaten

Er zijn twee verschillende soldaten symbolen die prachtig worden weergegeven en een belangrijke rol spelen in het spel. Deze twee symbolen vormen namelijk de bonus features van het spel. De eerste is een legionair die van dichtbij in het gezicht te zien is terwijl hij een strijdkreet uitbrult in de strijd en het tweede symbool is een ruiter die op zijn steigerende paard met harnas de strijd aangaat. De symbolen in dit spel zijn zo levensecht weergegeven dat je echt het gevoel van spanning van een slagveld in de Romeinse tijd meekrijgt. Bovendien is het spel ook nog eens mega spannend gemaakt met de speciale features waardoor je ook nog eens grote prijzen kan winnen. Deze mogelijkheid op enorme prijzen die je bankrekening zouden kunnen verrijken maken de spanning alleen nog maar groter natuurlijk.

Speciale features

We hadden al eerder aangegeven dat tijdens het spelen van deze Amatic online video slot de twee soldaten symbolen de speciale features in het spel vormen. De legionair bijvoorbeeld dient als een Wild symbool die alle symbolen in het spel mag vervangen om een winnende combinatie te kunnen vormen. Alle symbolen behalve de ruiter die weer een andere speciale functie in het spel vervuld. Het legionair symbool betaald overigens ook uit als een eigen combinatie al vanaf een combinatie van twee van deze symbolen. De ruiter op het steigerende paard is het Scatter symbool. Krijg je drie of meer van deze symbolen waar dan ook op de rollen dan activeer je hiermee het bonusspel waarbij je tien gratis spins ontvangt. Indien er legionair Wild symbolen tijdens het spelen van deze gratis spins op de rollen verschijnen dan zullen deze symbolen op die positie blijven staan totdat de gratis spins zijn opgespeeld. Omdat deze symbolen als Wild symbool fungeren zal dit de kansen op prijzen natuurlijk aanzienlijk verhogen. Ook kan je tijdens de gratis spins weer nieuwe gratis spins verdienen door opnieuw drie of meer ruiter symbolen op de rollen te krijgen. Als je van een spel vol met actie houdt en van de spanning van een slagveld dan is Roman Legion een spel voor jou.

Admiral Nelson
Billyonair
Book of Aztec
Diamond Cats
Mermaids Gold
Wild Respin