Admiral Nelson

Admiral Nelson nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD

Admiral Nelson was een bekende admiraal uit de historie van de Britse marine. Deze admiraal heeft vele zeeslagen gewonnen voor zijn land, waarvan de bekendste de slag om Trafalgar was. Zoals je waarschijnlijk al verwacht had is het thema van deze Amatic gokkast nauw verbonden met de Briste marine en in het bijzonder Admiral Nelson. De gokkast bestaat uit vijf rollen met elk drie zichtbare vlakken met symbolen op deze rollen.

Tien vaste win lijnen

Om winnende combinaties te maken kan je gebruik maken van de tien win lijnen die het spel kent. Overigens is het in dit spel niet mogelijk, zoals bij sommige andere Amatic video slots wel kan, om met verschillende aantallen win lijnen te spelen. Als symbolen zien we allerlei afbeeldingen die met schepen en de marine te maken hebben, zoals een schip, een kanon, onderscheidingen, admiraal Nelson zelf en klaarblijkelijk had de admiraal ook een zeer aantrekkelijke vrouw die we ook op de rollen tegenkomen.

Drie bonus symbolen

Wat deze gokkast onderscheidt van andere Amatic Industries gokkasten is dat het spel maar liefst drie verschillende bonus symbolen kent. Verder zijn er ook mogelijkheden om deze bonus symbolen te combineren en zodoende je prijzen kan verdubbelen. Een ander ding dat deze videoslot redelijk uniek maakt is het feit dat je al veel winnende combinaties kan maken met slecht twee symbolen op een rij. Je zal dan ook tijdens het spelen continu mooie prijzen weten te winnen, maar natuurlijk is het vooral om de grote prijzen te doen natuurlijk.

Drie bonus features

Deze grote prijzen zijn onder andere te winnen met behulp van de drie bonus features in het spel. Als eerste is er het symbool van de bekende admiraal zelf. Wanneer je namelijk het symbool van Admiral Nelson op de rollen ziet verschijnen dan functioneert deze als een Wild symbool die alle andere symbolen op de rollen kan vervangen, behalve het schip en het kanon symbool. Deze laatste twee zijn namelijk de andere twee bonus features. Mocht je zo gelukkig zijn om 5 Admiral Nelson symbolen op de rollen te krijgen dan win je maar liefst 100.000 munten! Het schip van de admiraal kan je tien gratis spins opleveren wanneer je drie van deze symbolen waar dan ook op de rollen weet te krijgen.

Het laatste bonus symbool is een zogenaamd Scatter symbool en wordt uitgebeeld door een kanon die waarschijnlijk op het schip van de admiraal terug te vinden was. Dit symbool is al een mooie geldprijs waard als je er minimaal twee van op een winlijn kunt krijgen. Nu komt er echter nog een extra taak voor de admiraal naar voren, want als je een scatter combinatie kunt maken met de admiraal dan verdubbelt de admiraal de prijs van de scatters. Misschien zegt de naam Admiral Nelson je nu nog niet zo veel want het is meer een bekende naam uit de Britse geschiedenis maar na het spelen van deze Amatic gokkast zal ook jij de admiraal en zijn prestaties kunnen waarderen.

Book of Fortune
Casanova
Cool Diamonds 2
Lucky Bells
Party Time
Royal Unicorn