All Ways Fruits

All Ways Fruits nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD

Heimwee naar vroegere speelautomaten?

Voor liefhebbers van nostalgische gokautomaten is de All Ways Fruits gokkast van Amatic een prachtig ontworpen gokkast. Het is een slot met  funky kleurrijke fruit symbolen. Ook nu draaiende pruimen, kersen, citroenen, meloenen, druiven, rode zevens en gouden klokken op  het scherm rond. En de geluiden van vroeger komen ook weer helemaal terug. Er zijn kenmerkende machine geluiden toegevoegd aan dit slot. Vooral het mechanische gezoem van de rollen geeft dit authentieke gevoel. Amatic, de fabrikant van deze speelautomaat, heeft met deze gokkast een oude speelautomaat weer in de schijnwerpers gezet.

Over de gokautomaat

De automaat heeft 5 rollen en 243 manieren om te winnen. U kunt inzetten plaatsen van 10 cent tot20 € per draai. Spelers met elk budget kunnen dus veel plezier beleven aan dit slot.

Multiplier symbool

Naast de fruitsymbolen kan er ook een multiplier symbool op het scherm verschijnen. Dit is een symbool met x2 erop. Wanneer u een combinatie weet te draaien die winst oplevert en er ook nog een multiplier verschijnt, wordt uw winst automatisch verdubbeld. De multiplier mag overal op de rollen voorkomen. Deze gokkast heeft dus geen wild-symbool.

Scattersymbolen

Het scattersymbool in dit slot is een fruitcocktail. Verschijnen er 3 van deze fruitcocktails op het scherm dan zorgen deze scattersymbolen  voor 7 gratis spins. Verschijnen er 4 scatter symbolen dan zorgt dit voor 10 gratis spins en 15 gratis spins krijgt u bij 5 fruitcocktails die op de rollen verschijnen.

Leuke extra gamble functie

Tijdens het spelen van deze fruitautomaat krijgt u bij het draaien van een winnende combinatie, de mogelijkheid om een extra gokje te wagen. Hiervoor zit er een gamble knop op de automaat.  Hiermee is het mogelijk om uw winst, te verdubbelen door te kiezen welke kleur de volgende kaart zal zijn. Rood of zwart.  Maar ook, welke soort kaart het zal zijn.Kiest u goed, dan wordt het gewonnen bedrag verdubbeld.

Auto Start knop

Heeft u geen zin om steeds opnieuw op de knop te drukken om de rollen te laten draaien, dan heeft u de mogelijkheid om op de auto start knop te drukken waardoor u de rollen automatisch kunt laten draaien. Hierbij heeft u de keuze uit een 3-tal hoeveelheden.

Eerst gratis uitproberen?

Bij deze gokkast is het mogelijk om het eerst gratis te spelen en het spel hierdoor goed te leren kennen. Door voor free play te kiezen, hoeft u geen geld in te zetten en kunt u de rollen gratis laten draaien. Hierdoor kunt u uitproberen of het spel wel bij u past en ontdekken op welke manier u de meeste winst kunt behalen, door een goede strategie te bedenken.

Real play

Wanneer u het spel goed onder de knie hebt, kunt u de overstap maken naar een gokspel voor het echte geld. Begin met een lage inzet van  0,01 cent per draai. Dan is het risico op het verliezen van veel geld nog niet zo groot en kunt u langzaam opbouwen. Wanneer u wat gewonnen heeft, kunt u uw inzet, langzaam verhogen. Blijf wel altijd alert, het is en blijft een gokspel. Gok dus veilig en stop  op tijd!

Bells on Fire
Billyonair
Casanova
Cool Diamonds 2
GrandX
Lovely Lady