Dragons Pearl

Dragons Pearl nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD

Wanneer je het hebt over Amatic video slots, dan kom je automatisch uit bij de Dragons Pearl. Deze video slot is één van de steunpilaren van de ontwikkelaar van video slots. Deze geweldige gokkast levert haar gebruikers diverse mogelijkheden om goede bedragen te winnen. Zie jij het wel zitten? Lees dan verder en ontdek de Dragons Pearl!

Hoe werkt deze video slot?

De Dragons Pearl gokkast heeft alles weg van een Oosterse sfeer. Zodra je de video slot voor je neus hebt, merk je meteen dat deze gokkast een echte typische is. De symbolen op de 5 rollen van deze videoslot staan voor de Oosterse cultuur. De draak en de wonderschone Oosterse dame, net als andere dieren (zoals een vlinder en tijger) zijn te vinden op de rollen. Overigens zijn er vier rijen op deze gokkasten, in tegenstelling tot veel gokkasten waar er slechts drie rijen van zijn. Dit zorgt er dus voor dat er meer winlijnen dan gebruikelijk zijn!

De mogelijkheid om te verdubbelen tijdens het spelen op de Dragons Pearl video slot, is één van de dingen die hem zo interessant maakt. Dit kan op alle gokkasten van Amatic, dus ook deze. Zorg dus dat je goed bent voorbereid op het moment dat het nodig is. Op dat moment kun je dan verdubbelen en kan je profiteren van nog hogere prijzen!

Activeer alle 50 winlijnen

Je leest het goed! Bij de Dragons Pearl video slot kun je jouw mogelijkheden uitbreiden naar een totaal aantal winlijnen van 50. Deze gokkast van Amatic heeft dus enorme mogelijkheden om een grote slag te slaan. Je hebt daarnaast een geweldige uitgangspositie om je winkansen te verspreiden en daarmee kansen op verlies te beperken.

Op het scherm van de Dragons Pearl kom je in feite alleen tegen wat noodzakelijk is. Je kunt in het menu nagaan welke symbolen het meest waard zijn en je dus de hoogste winsten op zouden kunnen leveren. Zo weet je ook waarop je je ogen gericht moet houden tijdens het spelen. Je hoeft in ieder geval geen rekening te houden met een ingewikkeld aantal spellen in de video slot. Je hebt namelijk te maken met één basisspel dat jou de prijzen op moet gaan leveren, meer is er simpelweg niet. Deze simpele vorm verklaart in feite de doeltreffendheid van deze video slot.

Amatic heeft een gigantisch aantal videoslots uitgebracht. Dragons Pearl is één van de video slots die je zeker uitgeprobeerd moet hebben, zodra je je gaat mengen in het assortiment dat Amatic naar voren heeft gebracht. Zorg dus dat je echt iets mee krijgt van die Oosterse ervaring tijdens het spelen op de Dragons Pearl!

All Ways Fruits
Eye of Ra
Hot Neon
Lucky Coin
Magic Idol
Wild Stars