Hot Diamonds

Hot Diamonds nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD

Een diamanten thema is absoluut niet vreemd voor een gokkast online of offline. Alleen onder de video slots van Amatic Industries zijn op moment van schrijven al drie verschillende gokkasten met een diamanten thema. Zo is er bijvoorbeeld Cool Diamonds 2, Wild Diamonds en de videoslot die we in deze review gaan bespreken Hot Diamonds. De gokkast lijkt qua thema en gebruikte symbolen natuurlijk best veel op de andere video slots met diamanten thema van Amatic. Nu gaat het er alleen een stuk heter aan toen en zijn er diamanten in het spel die in vuur en vlam staan. Ook zie je op veel plekken in het design van de gokkast vlammen terugkomen en is deze natuurlijk rood van kleur om de grote hitte aan te geven.

Unieke eigenschappen

Hoewel de video slots qua thema veel op elkaar lijken heeft het spel natuurlijk wel zijn eigen unieke eigenschappen en speciale features. Wat bijvoorbeeld er bijzonder is is dat om een winnende combinatie op de rollen te maken deze niet perse op rol 1 hoeven te beginnen. Een combinatie op één van de tien win lijnen telt ook wanneer deze op rol 3 begint en eindigt op rol 5. Tijdens de bonusronde is het zelfs nog makkelijker om combinaties te maken die prijzen waard zijn, maar daar komen we iets later nog op terug. Verder zal je zien dat de symbolen op de vijf rollen stacked symbolen zijn die verschillende keren na elkaar op dezelfde rol voorkomen. Het is dan misschien iets moeilijker om een combinatie te maken, maar als je een prijs wint op deze gokkast dan is dit meestal met meerdere combinaties tegelijk.

Diamanten ster symbool

De speciale feature in het spel die je werkelijk in staat stelt om snel grote prijzen te verzamelen is het bonus symbool. Dit is een met diamanten belegde ster met het woord bonus ervoor geschreven. Tijdens het normale spel fungeert deze enkel als een symbool waarmee je gratis spins kunt verdienen wanneer je drie of meer van deze symbolen op de vijf rollen van het spel weet te krijgen en meteen een mooie geldprijs waard is. Tijdens de tien gratis spins die volgen na een combinatie van minimaal drie symbolen krijgt het symbool echter nog een aanvullende functie. Vanaf dat moment telt deze namelijk ook als een Wild symbool die tijdens de gratis spins alle andere symbolen van het spel kan vervangen. Bovendien wordt het in de bonusronde nog makkelijker om winnende combinaties te maken, want tijdens deze spins hoeven de symbolen niet met elkaar in verbinding te staan en zullen bij elkaar worden opgeteld als ze maar op eenzelfde win lijn staan met elkaar. De Hot Diamonds slot is tijdens deze bonusronde super heet en staat in vuur en vlam want de prijzen vliegen je om de oren tijdens deze spins.

Bells on Fire
Diamond Cats
Hot Scatter
Magic Idol
Royal Unicorn
Wild 7