Book of Aztec

Book of Aztec nu proberen
SPEEL VOOR ECHT GELD

De video slots van Amatic hebben altijd een origineel thema wat de slot een uniek uiterlijk geven en tot een origineel spel maken. Zo is bijvoorbeeld het thema van de gokkast Book of Aztec de cultuur van de Azteken in Zuid-Amerika. Deze indianen cultuur bestond al vele duizenden jaren voordat de eerste Europeaan ooit voet zette aan land op het Amerikaans continent. De beschaving bestond uit meerder grote steden, had koningen en ook een eigen geloof. Als symbolen op de rollen van deze gokkast zie je verschillende objecten uit deze beschaving terugkomen. Zoals je snel zult opmerken zijn bijna al deze objecten van puur goud gemaakt en waren er dus grote rijkdommen onder de Azteken.

Rijkdom vinden

Deze rijkdom is waar de hoofdrolspeelster van het spel naar op zoek is en ook deze vrouwelijke ontdekkingsreiziger is als een symbool in het spel terug te vinden en kan je hele grote prijzen opleveren. Vooral als je zo gelukkig bent om een combinatie van vijf van deze symbolen op een win lijn weet te krijgen. Hierbij kan je geholpen worden door het altijd populaire Wild symbool die je in vrijwel alle Amatic casino spellen terug kan vinden als een bonus feature. In de Book of Aztec video slot is dit het boek waarvan het spel zijn naam heeft gekregen. Overigens is dit niet de enige speciale feature in het spel die dit symbool heeft toegewezen gekregen.

Boek van de Azteken symbool

Zoals gezegd heeft het boek van de Azteken symbool een zeer grote rol in het spel. Eigenlijk draaien alle speciale features die je in staat stellen om de mega prijzen te winnen om dit symbool. Het is niet alleen een Wild symbool waarmee je andere symbolen in het spel mag vervangen, maar het is ook een prijs op zich waarbij deze symbolen niet eens op een vaste win lijn hoeven te staan en dient het als een bonus symbool waarbij je 10 gratis spins kan verdienen in een bonusronde die grote prijzen kan opleveren. Je kan je dus voorstellen wat voor prijzen een combinatie van drie of meer van deze boeken symbolen je kunnen opleveren.

Tijdens de bonusronde spins wordt er tevens aan het begin het zogenaamde expanding symbol geselecteerd. Dit kan ieder symbool in het spel zijn behalve het boek symbool. Tijdens de gratis spins zal dit symbool het extra voordeel hebben dat de symbolen niet opeenvolgend hoeven te zijn om een winnende combinatie te maken. Als je dus bijvoorbeeld het bonus symbool op rol 1, 3, 4 en 5 hebt staan dan zal dit tellen als een combinatie van vier symbolen ook al mis je de connectie op rol 2 van het spel. Tijdens de bonusronde kunnen er ook opnieuw tien gratis spins worden geactiveerd wanneer er weer een combinatie van drie boeken symbolen gemaakt wordt. Het mag duidelijk zijn dat we het Book of the Aztecs heel graag zo vaak mogelijk voorbij zien komen tijdens het spelen. Dit betekent immers dat er grote prijzen in het verschiet liggen.

Book of Aztec
Eye of Ra
Hot 27
Hot Diamonds
Lucky Bells
Party Time